🥳 Vi tilbyr gratis frakt på alle varer! 🥳
Vi har fått inn squishmallows 40cm og squishmallows 30cm!

Vi har fått inn squishmallows 40cm og squishmallows 30cm!

Vi har fått inn squishmallows 40cm og squishmallows 30cm!

Vi har nylig fått inn Squishmallows 40cm og Squishmallows 30cm! Våre Squishmallows stor bamser er nå tilgjengelige, og blir et flott tillegg til de Squishmallows bamsene vi allerede har på 20cm størrelse.

Over de siste par årene har store Squishmallows og små squishmallows falt i smak hos både barn, tenåringer og voksne, med sine unike former, fasonger og farger. Squishmallows norge bamser har blitt svært populære innen kort tid.

Squishmallows, store og små, ble først laget tilbake i 2017. Squishmallows stor har eksplodert i popularitet på grunn av pandemien, takket være sosiale medier, som spesielt Tik Tok. De største Squishmallows samlerne forteller om at disse Squishmallows stor bamsene har gitt de mye nødvendig kos gjennom en ellers tung tid i pandemien som har vært. Å samle på disse Squishmallows 40cm og Squishmallows 30cm bamsene, har gitt de en svært etterlengtet følelse av tilhørlighet, etter perioder med karantene eller isolasjon.

 

Squishmallows Norge bamser

Hopp på trenden i dag du også, og sikre barnet ditt en av disse svært populære Squishmallows bamsene i dag! Bestill Squishmallows Norge bamser i dag fra en norsk nettbutikk!