🥳 Vi tilbyr gratis frakt på alle varer! 🥳
Squishmallows – De Mykeste og Kuleste kosedyrene du noensinne har møtt!

Squishmallows – De Mykeste og Kuleste kosedyrene du noensinne har møtt!

Squishmallows – De Mykeste og Kuleste kosedyrene du noensinne har møtt!

Hva er Squishmallows?

Squishmallows er de mykeste, mest fantastiske kosedyrene du noensinne har møtt! Disse utrolig søte, plysjdyrene kommer i en rekke forskjellige design og farger og er perfekte for både barn og voksne. Hos Beary kan du finne et stort utvalg av Squishmallows i 35cm størrelser, med blant annet design som ku, enhjørning katt, regnbue drage og regnbue enhjørning. I tillegg tilbyr vi 2-3 dagers levering, slik at du kan ha din nye myke venn hjemme hos deg på et blunk!

 

Squishmallows – Uimotståelige design og farger

Når det kommer til Squishmallows, er det noe for enhver smak. Med så mange forskjellige design og farger å velge mellom, er det nesten umulig å ikke bli forelsket i disse myke kosedyrene. Hos Beary finner du et variert utvalg av Squishmallows, inkludert:

  1. Ku: Denne bedårende Squishmallow-kuen er en favoritt blant både barn og voksne og passer perfekt som en myk lekekamerat eller et dekorativt element i hjemmet.

  2. Enhjørning katt: Er det noe som er bedre enn en katt? Ja, en katt med et enhjørningshorn! Denne søte og unike Squishmallow-katten vil garantert bli et kjærkomment tilskudd til samlingen din.

  3. Regnbue drage: La fantasien løpe løpsk med denne fargerike og spennende regnbue dragen. Med sitt livlige design og myke kropp er dette den perfekte Squishmallow for eventyrlystne barn og voksne.

  4. Regnbue enhjørning: Det finnes ikke noe mer magisk enn en enhjørning, spesielt ikke en med et regnbuefarget design! Denne fabelaktige Squishmallow-enhjørningen vil lyse opp ethvert rom og er et flott valg for alle som elsker farger og fantasi.

 

Squishmallows – Høy kvalitet og uovertruffen komfort

Squishmallows er ikke bare utrolig søte og fargerike, de er også laget av materialer av høy kvalitet som sikrer langvarig komfort og holdbarhet. Disse plysjdyrene er ikke bare gode å holde i, men de kan også fungere som puter, støtteputer og til og med som vektete tepper for de som trenger litt ekstra trygghet. Med deres myke og smidige tekstur er Squishmallows et must-have for alle som elsker kosedyr og komfort.

 

Squishmallows – Den perfekte gaven

Leter du etter den perfekte gaven til noen spesielle? Se ikke lenger enn Squishmallows! Disse herlige kosedyrene er den ideelle gaven! Bestill myke Squishmallows på 20 og 35cm hos Beary i dag! 2-3 dagers rask levering!

 

FAQ: Ofte stilte spørsmål om Squishmallows:

Er Squishmallows trygge for små barn?

Ja, Squishmallows er laget av høykvalitetsmaterialer og er trygge for barn i alle aldre. De er myke, koselige og morsomme lekekamerater for både små og store barn.

Hvor kan jeg kjøpe Squishmallows i Norge?

Du kan kjøpe et utvalg av Squishmallows i 35 cm størrelser, inkludert design som ku, enhjørning katt, regnbue drage og regnbue enhjørning hos Beary. Besøk nettsiden vår her for å se hele utvalget og bestille din favoritt i dag!

Hva er Squishmallows laget av?

Squishmallows er laget av supermyk plysjstoff og fylt med et polyesterfiberfyll. Dette gir dem en utrolig myk og behagelig følelse, perfekt for klemmer og kos.