🥳 Vi tilbyr gratis frakt på alle varer! 🥳

Happy Nappers

Happy Nappers Roserød Enhjørning
Fra 489,00 kr

2-3 dagers levering!

2-3 dagers levering på noen av våre utvalgte Happy Nappers. Bestill et flott kosedyr til barna, som fungerer både som sovepose, lekematte og kosebamse! Vi har forskjellige designs på våre Happy Nappers. Åpne trykknappen på dyret, så bretter den seg ut som en sovepose med lengder på ca 135cm, 160cm og 180cm.
Happy nappers

Happy Nappers gjør soving enklere

Mange kjenner vel på frustrasjonen når barnet ikke vil sove. Hverdagen er fylt med for mye spenning, og barnet vil ikke gå glipp av det. Derfor er det dessverre ikke alltid så lett for foreldre å passe på at barnet får all den søvnen de virkelig trenger. Happy Nappers gjør det å sove lettere for barnet. Happy Nappers tar det kjedelige vekk fra søvnen, og gjør det om til en myk og avslappende mulighet til å få tilbake energi. Happy Nappers er ikke bare en søt sovepose til barnet, men mye mer. Disse søte soveposene kan åpnes til en myk sovepose som barnet kan hygge seg med mens de drømmer søtt, og kan lukkes om til en bærbar pute som også fungerer som lekematte.

Barnet vil glede seg til neste gang hen skal sove, om det er med søsken eller venner på overnatting.

Bestill nå
Happy Nappers

Enkle og bærbare

Happy Nappers gir barnet mye kos og lek. Barnet kan fantasere fritt med sin nye kosete Happy Nappers venn. Vi har mange forskjellige designs, noe som gjør det enkelt å velge den perfekte venn til barnet. Kanskje er barnet glad i haier, og foretrekker vår grå hai, eller faller kanskje en hvit enhjørning mer i smak? Happy Nappers er barnets perfekte nye myke venn. Når leketiden er over, kan Happy Nappers enkelt konverteres til en behagelig sovepose. Perfekt for overnatting. Bestill Happy Nappers i dag.

Mer om Happy Nappers - 3 i 1 kosedyret

Hva er Happy Nappers?

Happy Nappers er en serie med kosedyr som kan endres fra en koselig sovepose til et lite kosedyr eller en koselig pute. Happy Nappers er laget for barn og er ment å være kosedyr som kan brukes både som bamse og som puter eller soveposer.

Hva koster Happy Nappers?

Happy Nappers varierer i pris, basert på lengde. Våre Happy Nappers har en pris på 489kr, 659kr og 799kr. Vi har Happy Nappers med lengder på 135cm, 160cm og 180cm. Perfekte koserdyr som passer perfekt til overnattinger. Bestill Happy Nappers i dag, og gjør overnattingen komplett!

Hvorfor er Happy Nappers populære?

Happy Nappers er populære fordi de gir barna mulighet for å leke med et kosedyr som kan forandre seg, og som også kan brukes som en praktisk sovepose eller pute. De er populære fordi de gir barna flere måter å leke på, og fordi de kan brukes både inne og ute. I tillegg, er de er ofte sett på som et kjæledyr for barna å ta vare på, og kan gi en følelse av ansvar og omsorg. Happy Nappers passer perfekt til overnatting, da de er enkle å ta med seg overalt. Bestill i dag!