🥳 Vi tilbyr gratis frakt på alle varer! 🥳

Hello Kitty Bamser

Hello Kitty jordbær

Litt om Hello Kitty

Hello Kitty ble først produsert av det japanske firmaet Sanrio helt tilbake i 1976, og har i ettertid blitt et verdenskjent varemerke. Som varemerke har det blitt produsert mange forskjellige ting med Hello Kitty som tema, deriblant våre Hello Kitty bamser.

Hello Kitty er mest kjent som en hvit katt med røde klær, men det finnes mange andre versjoner, deriblant noen av våre Hello Kitty bamser.

Våre Hello Kitty bamser kommer i fargene hvit, sort og brun. Vi oppdaterer vårt sortiment av Hello Kitty bamser stadig, så kikk innom ofte for de nyeste Hello Kitty bamsene! Bestill en Hello Kitty bamse i dag.

Bestill nå
Hello kitty hjerte bamser

Hello Kitty nyhet!

Vi har nylig utvided vår samling av Hello Kitty bamser med hele 5 nye bamser! Disse nye Hello Kitty bamsene finnes i forskjellige flotte farger, og kommer med forskjellige motiver. Du vil finne Hello Kitty bamser som holder alt fra store rosa hjerter, til iskremer, og noen som ikke holder noe som helst. Våre Hello Kitty bamser er perfekte til små barn, og disse nye bamsene har en størrelse på 30cm i høyden, som gjør at de er akkurat passende for små barn. Bestill flotte Hello Kitty bamser i dag!

Mer om Hello Kitty - katten alle kjenner til

Hva er Hello Kitty?

Hello Kitty er en fiktiv karakter skapt av selskapet Sanrio i Japan. Hello Kitty er en lita, søt katt med et stilig rødt bånd rundt halsen og et søtt ansikt med to runde øyne. Hello Kitty ble opprinnelig skapt som en karakter for barn, men har siden blitt populær blant mennesker i alle aldre verden over. Noe som har blitt svært populært i nyere tid er Hello Kitty bamse. Vi har mange flotte Hello kitty bamser.

Hva koster Hello Kitty bamser?

Våre Hello Kitty bamser koster 349kr. Vi har gratis frakt muligheter på alle våre Hello Kitty bamser, så bestill en i dag!

Hvor store er Hello Kitty bamser?

Våre Hello Kitty bamser får du i en størrelse på 30cm. Bestill en Hello Kitty bamse i dag!