Hello Kitty Bamser

En samling med alle våre Hello Kitty bamser. Vår samling av Hello Kitty bamser oppdateres stadig, så stikk innom gjevnlig for de nyeste oppdateringene!

Hello Kitty Bamser

Vår samling av Hello Kitty bamser

Hello Kitty bamse små bamser

Litt om Hello Kitty

Hello Kitty ble først produsert av det japanske firmaet Sanrio helt tilbake i 1976, og har i ettertid blitt et verdenskjent varemerke. Som varemerke har det blitt produsert mange forskjellige ting med Hello Kitty som tema, deriblant våre Hello Kitty bamser.

Hello Kitty er mest kjent som en hvit katt med røde klær, men det finnes mange andre versjoner, deriblant noen av våre Hello Kitty bamser.

Våre Hello Kitty bamser kommer i fargene hvit, sort og brun. Vi oppdaterer vårt sortiment av Hello Kitty bamser stadig, så kikk innom ofte for de nyeste Hello Kitty bamsene! Bestill en Hello Kitty bamse i dag.

Hello Kitty bamser varemerke bilde

Hello Kitty Nyhet

Vi har nylig utvided vår samling av Hello Kitty bamser med hele 5 nye bamser! Disse nye Hello Kitty bamsene finnes i forskjellige flotte farger, og kommer med forskjellige motiver. Du vil finne Hello Kitty bamser som holder alt fra store rosa hjerter, til iskremer, og noen som ikke holder noe som helst. Våre Hello Kitty bamser er perfekte til små barn, og disse nye bamsene har en størrelse på 30cm i høyden, som gjør at de er akkurat passende for små barn. Bestill flotte Hello Kitty bamser i dag!