🥳 Vi tilbyr gratis frakt på alle varer! 🥳

Små bamser

Litt om våre små bamser

Våre små bamser kommer i mange farger og fasonger, slik at du alltids vil finne de perfekte små bamsene til kjæresten, barnet ditt eller til noen du er glad i. Våre små bamser kommer alltid med gratis frakt. Våre små bamser er best egnet for de aller minste. Vi har også baby bamser, som er ekstra myke og mer tilegnet babyer. I vår samling av søte små bamser, tilbyr vi bamser fra forskjellige varemerker som Hello Kitty, svært trendye Squishmallows, gode gamle teddybjørner og mange mange fler. Vårt utvalg av små bamser oppdateres stadig, så kikk innom vår nettbutikk ofte for å få med deg de nyeste oppdateringene! Bestill små bamser i dag.

Squishmallows Bamse Brun Ku 20cm
299,00 kr

Squishmallows

Møt våre nye søte og små Squishmallows bamser
Squishmallow bie

Squishmallows bamser

Squishmallows: De søte små bamsene alle barn må ha! Disse små bamsene har blitt en stor hitt over hele verden på kort tid, og har raskt blitt en av de mest ettertraktede små bamsene alle barn lengter etter. Gir du en av våre små Squishmallows bamser til barna, vil du kunne være trygg på at de vil elske den. Gjør som mange andre i dag, og bestill en av våre små Squishmallows bamser.

Bestill nå
Hello kitty hjerte

Vårt nyeste tillegg i vår kolleksjon av små bamser

Vår nye Hello Kitty nyhet! Det nye tillegget til vår samling av søte små bamser. Disse søte små bamsene fås i forskjelliger farger, alle med forskjellige motiver. De fås i en størrelse på ca 30cm i høyden. Bestill en av disse nydelige små bamsene i dag!

Bestill nå!