Store og små squishmallows

Squishmallows

Våre Squishmallows bamser. Vi har squishmallows 40 cm. Se vårt sortiment av store squishmallows her.

Squishmallows 30 cm

Vi har fått inn Squishmallows stor bamser

Søte squishmallows på 30 cm som vil være den perfekte gave å gi barnet ditt, eller til noen du kjenner. Squishmallows har nylig tatt internett med storm, og blitt en megahit blant barn, som deres nye favoritt kosedyr. Bestill en stor Squishmallows på 30 cm til barnet ditt i dag, og vær sikker på at barnet vil elske sin nye Squishmallows!

Squishmallows 40 cm

Squishmallows 40 cm - Nyhet!

Vi har nylig fått inn i vårt sortiment Squishmallows på 40 cm i størrelse! Disse nydelige bamsene er perfekte til barn, da de ikke bare er myke, men også svært populære! Store squishmallows har i løpet av de siste par årene blitt en stor hit blant barn, så sikre deg en stor squishmallows 40 cm bamse i dag som gave til barnet ditt.

Squishmallows tar over

Over de siste par årene har store Squishmallows og små squishmallows falt i smak hos både barn, tennåringer og voksne, med sine unike former, fasonger og farger.

Squishmallows, store og små, ble først laget tilbake i 2017. Squishmallows stor har eksplodert i popularitet på grunn av pandemien, takket være sosiale medier og spesielt Tik Tok, eller "Squishtok" som fans av store squishmallows kaller det.

Samlere på disse Squishmallows 40cm bamsene sier disse store squishmallows bamsene har gitt de mye hygge gjennom det som har vært en tung pandemi for de fleste, og at å sikre seg den aller nyeste squishmallows stor bamsen har gitt de en veldig etterlengtende følelse av tilhørlighet og et samfunn gjennom en lengre periode med isolasjon og karantene gjennom pandemien.

"Selv før store squishmallows slo godt an før pandemien, så vi en stor økning i salget av disse de siste par årene, og denne lengesenel av kos og hygge er en stor del bak grunnen til hvorfor store squishmallows slo så godt an under pandemien", sa Kelly Deen, senior vise president innen markedsføring hos Jazwares, moderselskapet til Kellytoy, som har laget disse squishmallows stor kosedyrene.

Jazwares sa tidlig i 2021 at de hadde solgt mer enn 73 millioner eksemplarer. Sammenlignet med Februar 2020, solgte de 50 millioner store squishmallows. I følge selskapet, har salget deres av disse squishmallows stor kosedyrene nesten tredoblet seg i den siste tiden.

Store squishmallows samlere eier mange titalls, om ikke hundrevis av små og store squishmallows. Melissa Whittaker, en 35 år gammel kassearbeider fra England, har mer enn 70 squishmallows 40 cm, 30cm og andre størrelser. Alle med sine egne navnelapper og unike personligheter. "Jeg bare elsker de søte små ansiktene deres" sier hun. "Disse store squishmallows kosedyrene er helt nydelige til å kose med, og du kan sette to av de sammen som en pute."


I dag finnes det flere enn 800 store squishmallows, squishmallows 40 cm og mange flere, hvor det å jakte på de mest sjeldne av de har blitt en populær trend. Squishmallows jegere poster videoer fra deres jakt og memes på Tik Tok, hvor videoer med emneknaggen #squishmallows fikk hundrevis av millioner med avspillinger. Det ble sett en lignende squishmallows trend på Twitter, Instagram og Reddit også.

"Suksessen bak store squishmallows kommer fra hvor eksklusive de er, som igjen hjelper med å drive samling av de".

"Det har blitt vanskeligere å finne de i fysiske butikker for tiden", sier Rebecca Brown, en høyskolestudent i Huntsville, Alabaman, som eier over 325 store squishmallows.

Vi hos Beary selger store squishmallows, squishmallows 40 cm.

Gabrielle Marquez, har over 70 squishmallows bamser. Hun har sine store squishmallows i senga og de mindre på bokhylla eller på en stol på soverommet hennes. Hun sier at squishmallows er spesielt populære blant de unge som sliter med angst og depresjon. "Om du føler deg nedfor, hjelper deg å ha en squishmallows stor bamse å gi en klem, eller å dra ut for å kjøpe en ny stor squishmallows for å legge til i samlingen din."

Bestill store squishmallows bamser i dag! Vi har squishmallows 40cm. Kjøp nå.

Bestill nå
 • Hva er Squishmallows?

  Squishmallows kom først på markedet i 2017 og fikk bemerkelsesverdig popularitet i 2020, og har vært en i jevn trend de siste årene. Selv om tilbudet øker og lagringsplassen i folks hjem reduseres, kan populariteten til disse utstoppede dyrene avta. Når vi nærmer oss den mulige undergangen til disse dyr-aktige squishmallows stor samleobjektene, la oss reflektere over hva som gjorde dem så populære i utgangspunktet.

  Squishmallows stor er perfekte for gutter og jenter i alle aldre.

  Squishmallows er kjent for å være veldig myke, og vel, som navnet tilsier, squishy. I følge Sophie Stoyer i en HerCampus-artikkel, "Squishmallows er de mykeste og squishiste kosedyrene noensinne.

  Squishmallows kommer også med navn og unike personligheter. For eksempel har elefanten Diego, en del av Zoo Squad, følgende beskrivelse på nettstedet: «Inspirert av omgivelsene bruker Diego jungelen som muse for alle diktene han skriver. Han har nylig publisert en i lokalavisen!»

 • Squishmallows for mental helse

  Det ville være latterlig å diskutere årsakene til populariteten til Squishmallows uten å nevne de antatte positive effektene de har på mental helse. Mange Squishmallows stor samlere så vel som tilfeldige forbrukere på den populære sosiale medieplattformen TikTok har sitert samleobjektene som fordel for traumeforbedring og gir positiv sensorisk stimulering.

  Derfor ser mange Squishmallows samlere på at de har sitt eget liv. Dette bidrar til personlig tilknytning og sikker tilknytning. En stor del av å vokse opp i et fiendtlig miljø som resulterer i langvarige traumer er manglende evne til å danne trygge tilknytninger på grunn av omgivelsenes turbulente natur. Dette problemet vil ofte vare langt inn i en persons voksen alder, men det er mye lettere å knytte en sikker tilknytning til noe som ikke er i stand til å reagere på ens handlinger eller følelser. En gjenstand (i dette tilfellet Squishmallows) som viser en personlighet kan være svært effektiv til å gi en ikke-dømmende følgesvenn som en person som ikke er kjent med sikkerhet og konsistens kan stole på. Innenfor disse biografi-taggene kan Squishmallow-leker si "dette er hvem jeg er" og i prosessen lærer forbrukere hvordan de også kan være proaktive om deres interesser og personligheter. Vi har flotte Squishmallows bamser.

 • Squishmallows appellerer til barn og voksne

  Mens personlighetene har stor innflytelse på populariteten til Squishmallows, er en annen komponent som ser ut til å være trøstende deres forenklede design. Med prikker for øynene og enkle smil, er Squishmallows-design ekstremt tilgjengelig. Deres altfor forenklede utseende kan også bidra til estetisk appell på grunn av det faktum at de passer inn i praktisk talt ethvert interiør så lenge forbrukeren er oppmerksom på fargevalget. Denne estetiske Squishmallows appellen resulterer ofte i store skjermer montert langs veggene i samlerhjem. Vanligvis vil disse visningene være organisert etter typen dyr/objekt som Squishmallows stor er ment å ligne, men det er ikke uvanlig å se skjermer organisert etter enten størrelse eller farge.

  Spesielt har Squishmallows en veldig behagelig sensorisk appell. Siden fyllet i Squishmallows er ultramykt og (stor overraskelse) squishy, ​​lager de flotte puter eller til og med puter – avhengig av størrelsen. Alternativt har Squishmallows blitt et populært fidget- og stimobjekt på grunn av den sensoriske appellen til fyllmaterialet så vel som det ytre stoffet. Interessant nok kan Squishmallows stor for personer med viss nevrodivergens bli en slags fidget/stimulus. Siden hver plysj har en personlighet, blir de venner og følgesvenner som ikke er i stand til å dømme. Derfor, hvis en person trenger å slippe ut overflødig energi gjennom fidging eller stimulering, kan en Squishmallow være et gunstig utløp. Bestill Squishmallows i dag!