🥳 Vi tilbyr gratis frakt på alle varer! 🥳

Squishmallows

2-3 dagers levering!

2-3 dagers levering på våre utvalgte Squishmallows! Benytt deg av sjansen til å få levert hjem myke squishmallows før de blir utsolgt!
Squishmallow sort ku 35cm

Squishmallows stor

Vi har fått inn store squishmallows! Her finner du squishmallows på 35cm og 20cm. Bestill en søt stor squishmallows bamse i dag. Squishmallows har tatt internett med storm, og blitt til en stadig voksende trend siden 2020. Gir du barnet eller barnebarnet ditt en Squishmallow bamse som gave, kan du med god samvittighet berolige deg med at du har gitt barnet ditt en bamse de vil elske! Bestill store squishmallows til barnet ditt i dag.

Bestill nå

Squishmallows tar over

Squishmallows er en serie med myke og skjønne lekefigurer som har blitt veldig populære blant barn og voksne. De kommer i en rekke forskjellige størrelser og former, fra små, kompakte figurer som er enkle å ta med seg på tur, til store og komfortable puter som kan brukes som sengeskumpar. Det myke materialet som figurene er laget av gjør at de føles som en gosak å holde i, noe som gjør dem veldig populære blant barn.

Squishmallows er også kjent for sine søte og unike uttrykk og karaktertrekk. Mange av figurene har vennlige og søte ansiktsuttrykk, og noen har også særegne detaljer som ører, horn eller fjær. Dette gjør at hver enkelt Squishmallow føles unik og spesiell, noe som gjør dem til en populær samlerobjekter.

Det finnes mange forskjellige Squishmallows å velge mellom, så det er enkelt å finne en favoritt. Noen av de mest populære figurene er søte dyr som kaniner, ekorn og pandaer, men det finnes også mer fantasifulle figurer som drager, greske guder og magiske skapninger. Uansett hvilken type Squishmallow man foretrekker, er det lett å finne en som passer en selv eller noen man ønsker å gi en gave til. Vi har flere Squishmallows 40cm i disse motivene!

Squishmallows er også perfekte å bruke som puter eller sengeskumpar. De myke figurene gir en god støtte når man sitter eller ligger ned, og kan også være behagelige å kose seg med før man skal sove. Mange foreldre liker også å bruke Squishmallows som en del av sengetøyet for barna, da de gir en ekstra myk og komfortabel seng å sove i.

Alt i alt er Squishmallows en serie med lekefigurer som har blitt veldig populære på grunn av sin myke kvalitet og søte utseende. De passer for både barn og voksne, og er en morsom måte å samle på lekefigurer på. Hvis du ønsker å prøve Squishmallows, har vi mange her i forskjellige størelser å velge imellom.

Mer om squishmallows - Barnas favoritt kosedyr

Hva er Squishmallows?

Squishmallows er en serie med myke lekefigurer som kommer i en rekke forskjellige størrelser og former. De er laget av et mykt materiale som gjør at de føles som en gosak. Mange Squishmallows har også søte og unike uttrykk og karaktertrekk. De er populære blant barn og voksne som samler på lekefigurer, og er ofte brukt som puter eller sengeskumpar.

Hva koster Squishmallows?

Squishmallows varierer i pris, basert på størrelse og tema/design. Vi har Squishmallows på 20cm til 249kr, og squishmallows 35cm til 399kr. Perfekte gaver til barn og voksne! Bestill en myk og kosete Squishmallow i dag!

Hvorfor er Squishmallows populære?

Squishmallows er populære blant både barn og voksne på grunn av deres myke og skjønne kvalitet. De er laget av et mykt materiale som gjør at de føles som en gosak å holde i, noe som gjør dem veldig populære blant barn. Mange Squishmallows har også søte og unike uttrykk og karaktertrekk, noe som gjør dem til en populær samlerobjekter. De er også perfekte å bruke som puter eller sengeskumpar, noe som gjør dem populære for både barn og voksne. Vi har Squishmallows 35cm som er perfekte for kosing! Huk tak i en i dag!