🥳 Vi tilbyr gratis frakt på alle varer! 🥳

Ty bamser

Ty bamser

Ty Beanie Boos er kosedyr med store øyene, og søte øyene. Produktene har myke beanie-kropper og plysj-aktig pels. Noen ty beanie boos ligner på ekte dyr, mens andre ser ut som søte fantastivesener. Finn din favoritt av våre ty bamser, og lag den søteste samlingen av kosedyr noensinne! De kan koses med og klappes på, de kan stables oppå hverandre så du kan lage din egen myke plysjpyramide, noen kan festes med en liten klipskrok og tas med på tur: Fest på skolesekken, vesken eller på buksa! Bestill ty bamser i dag.
Ty bamse

Ty bamser passer for barn fra 3 år

Ty bamser er morsomme plysjbamser for barn som de kan ha i sengen eller leke og kose med. Kommer i mange ulike farger og varianter! Ty bamser passer perfekt til klemming. Hver bamse har et unikt navn og sin egen fødselsdato skrevet på det medfølgende merket. Start din ty beanie boos samling eller utvid den du allerede har!

Ty bamse

Ty bamser - Barnas nye bestevenn

Ty kosedyr er et herlig og koselig kosedyr, som forestiller forskjellige dyr. Ty kosedyr er laget i myk tekstil og har glitrende søte øyne. En søt leke- og bestevenn, som barnet ditt kommer til å elske! TY - kommer i forskjellige størrelser og varianter! TY kosedyr med glitrende søte øyene, produserer over hundre ulike varianter! Ty bamser er blant de mest solgte i verden. Ty kosedyr som passer perfekt som samleobjekt!

Sjekk ut!

Ty bamser - Historien bak

Hva betyr “TY”-en på Ty Beanie Boos?

Navnet Ty Warner kan være kjent for alle som vokste opp på 90-tallet, siden det er navnet som prydet merkelappen til Ty kosedyr de noen gang koset seg med (eller plassert på hyllen for å samle verdi).

"ty"-taggen er ikonisk, men mange fans av merket vet ikke hva det betyr. Hvis du revurderer verdien av den gamle ty bamser små samlingen din etter å ha sett Beanie Mania (2022) på HBO, her er konteksten til taggene du holdt på.

Ty bamser små ble ikke oppfunnet av en gigantisk leketøysprodusent som Hasbro eller Mattel. Et lite, Illinois-basert selskap kalt Ty debuterte leketøysserien i 1993, og på bare noen få år hadde kosedyrene satt fyr på leketøysmarkedet. Selv kjøpere som vet at ty bamser små er et produkt av Ty kan anta at bokstavene er en forkortelse. De staver faktisk navnet på selskapets grunnlegger, H. Ty Warner.

I 1999 nådde Warner Forbes 400 rikeste, og hans nettoformue ble estimert til å være 5 milliarder dollar. Men markedet for lekene hans avtok, ettersom nye manier som Furbies og Pokemon fanget barnas oppmerksomhet. Så han bestemte seg for å gjøre et siste stunt og erte pensjoneringen av hele ty bamser-kolleksjonen på Århundretsskifte. Men denne gangen var publikum skeptiske, og flyttingen blåste ikke opp verdier på annenhåndsmarkedet. Da salget av ty bamser falt med mer enn 9% på begynnelsen av 2000-tallet, ble Warner tvunget til å tilføre selskapet sine egne penger.

Den naturtro kvaliteten på ty kosedyr var Warners første genistrek. Den andre var å skape bevisst knapphet (han var tross alt en selger) ved å selge hver type dyr for en kort periode, vanligvis bare rundt seks måneder. I tillegg ville Warner bare tillate hver butikk å ha 36 av hver ty beanie boos, noe som skaper en vanvidd rundt å fange den siste i leketøysbutikken i nabolaget. Fremveksten av eBay skapte et annet marked for lekene, der Ty beanie boos på 5 dollar plutselig trakk inn fem tall. I 1997 solgte eBay Ty beanie boos til en verdi av over 500 millioner dollar, og sto for 6% av deres totale salg.

Warner har opparbeidet seg en fargerik merittliste siden begynnelsen av 1990-tallet. Den unnvikende leketøysprodusenten har sjelden gitt intervjuer eller gjort offentlige opptredener, blitt sammenlignet med Willy Wonka.

De populære ty bamsene, som ble lansert i 1993, har blitt et samleobjekt og et symbol på den ikoniske popkulturen på nittitallet.

Ty Warners rykte er kanskje ikke så varmt og uklar som ty bamser han lager, men navnet hans står fortsatt på merkelappen til hver ty beanie boos som selges i dag

 

Fans går vilt når en av de nyeste Ty beanie boos bamsene ble avslørt som hyllest til dronningen - men samlere ble knust da de fant ut at den bare vil bli solgt i Storbritannia.

Beanie-samlere og kongelige fans er desperate etter å få tak i en eksklusiv kongelig Beanie Baby-leke som hyller den avdøde dronningen.

Selv om Ty bamser har begynt å trekke seg tilbake til det kollektive minnet om Amerika, er det fortsatt noen skolebarn som mottar lekene som omtenksomme gaver - Chicago -skolene som Ty Warner har fått mandat til å hjelpe som en del av hans rettsmandat samfunnstjeneste. En gang en strålende selger, Ty Warner er nå for alltid nedfelt i forretnings- og popkulturhistorie for sine flotte ty bamser. Bestill Ty beanie boos i dag